مقررات ورود در دبی:

برای ورود به دبی مسافران باید ویزا داشته باشند .اما تعدادی از شهروندان در اوپا مانند استرالیا و زلاند نو میتوانند با پاسپورت به مدت نود روز در دبی اقامت داشته باشند.و دیگر ملیت ها باید از یک شرکت و یا هتل که مجوز از امارات دارند سی روز اجازه اقامت در دبی را دارند